Eftersom vi vill att alla hästar skall ha någon sysselsättning har vi bestämt oss för att låna ut några av stona.


Nova är ett welsh mountain sto född 2003.
Hon är ungefär 118cm.
Nova har genom åren fungerat som läromästare till mina barn och hon har gått på ridskola i två omgångar. Hon är snäll i all hantering, inkörd och van vid hästar, kor bilar osv.
Hon har varit med på olika jippon i stan och är en lugn och trygg ponny. nova har haft två föl men tyvärr hade hon fång en gång i slutet av sista dräktigheten men har inte haft några ytterligare problem efter detta.
Vi letar efter en fodervärd där hon kommer att användas regelbundet till ridning och/eller körning. Till rätt hem kan vi efter en tid tänka oss att sälja henne.

Moni är ett C-ponny sto född 99, welsh partbred (arab/welsh). Hon är ungefär 134cm. Hon är snäll i all hantering såsom lasta, klippa, duscha och verka.
Vi letar efter en fodervärd som vill ha en ponny att rida ut i skogen med samt för enklare dressyrpass.
Just nu är hon inte igång på grund av tidsbrist men rids då och då i skogen av dotterns kompisar. Hör er för mer information.


Minna ett arabsto född 2006 hon är lite drygt 150 cm men ganska grov i typen och känns därmed ganska stor att rida.
Hon är lättlastad och snäll i all hantering. Van vid hundar, kor och säker i trafiken. Hon är grundutbildad inom western och är pigg och framåt att rida utan att vara stressad. Hon är löshoppad regelbundet med god teknik och skulle säkert kunna passa bra till hoppning. Hon har även en helbror som i år blev bästa 6 åriga distanshästen så kanske skulle även detta kunna passa henne.
Minna har haft föl 2012 och 2013 och vill nu komma ut och göra någonting annat.
Hör av er för mer information.